• Magyar
  • English

Jutalmazzuk Vendégeink hűségét!

Igényelj BioHair klubkártyát bármelyik üzletünkben!

Jutalmazzuk Vendégeink hűségét – ezért minden 20 Ft után jóváírunk a BioHair klubkártyádon 1 pontot. Ezeket felhasználhatod szolgáltatásaink igénybevételekor vagy saját márkás termékeink vásárlásakor. A pontbeváltáshoz legalább 1000 ponttal kell rendelkezned a kártyán és minden pont egy forintot ér.

A kártyát és a PIN kódot tartalmazó borítékot az igénylőlap kitöltése után kérd a recepciósunktól, ezután kövesd a leírásban szereplő lépéseket és aktiváld be a BioHair klubkártyádat!

A fizetés előtt jelezd recepciósunknak, hogy a klubkártyával szeretnél fizetni. A beváltáshoz legalább 1000 ponttal és egy aktivált kártyával kell rendelkezned.

A hűségpontok minden elérhető szolgáltatásunkra és a BioHair saját márkás termékeire beválthatóak!

A kártya száma alapján a https://hu.bonuscard.us/support oldalon vissza tudod állítani a PIN kódot.

Az első, és legfontosabb teendő a kártya letiltása. Ezt a kártyaszám és PIN kód ismeretében a https://hu.bonuscard.us/support oldalon teheted meg. A letiltás után a szolgáltató a lehető leggyorsabban elküldi Neked az új Biohair klubkártyát, a megsérült kártyát pedig kedvező áron kicseréli.

Fontos számunkra a véleményed, ezért a regisztrált e-mail címre küldött online kérdőív segítségével értékelheted az igénybe vett szolgáltatásainkat és megoszthatod velünk tapasztalataidat – ezzel is segítve munkákat és szolgáltatásaink színvonalának növelését.