• Magyar
  • English

Újdonság! A kezelhetetlen haj is újjá varázsolható!

Nehezen fésülhető a hajad, fénytelen és könnyen gubancolódik? Nem szívesen vágatnád le, mert sokáig növesztetted? Van megoldás!

Sokan néznek szembe azzal a problémával, hogy hajuk folyton kócos, nehezen fésülhető és mindig matt. Ennek számos oka lehet, de elmondható, hogy gyakrabban küzdenek ilyen gondokkal azok, akik festetik, esetleg szőkítik a hajukat, ám a természetes haj hívei sem dőlhetnek hátra. A hideg, szeles időjárás, vagy éppen az erős napsütés, a gyakori hajszárítás, hajvasalás az ő hajukat is megviselheti.

A fésülhetetlen haj korszakának azonban vége!
Megérkezett a HAIR BOTOX, mely védi és regenerálja a hajat! Fitokeratin formulájának köszönhetően a hajszálak belsejében fejti ki hatását, így hatékonyan regenerálja a roncsolt hajszálakat.

A HAIR BOTOX kezelés hatására a haj megerősödik, selymesebbé válik és a nem várt göndörödés hatását is csökkenti, miközben helyreállítja a töredezett hajszálakat is.

A kezelés során egy külön erre a célra kifejlesztett sapkát használunk, amely hozzájárul a kezelés hatékonyságának növeléséhez, így a haj selymessége és puhasága tovább megmarad.

Vendégünk átalakulása magáért beszél!

Látogass el Te is BioHair szalonjaink valamelyikébe és kérd HAIR BOTOX hajregeneráló kezelésünket, hogy a Te hajad is ragyoghasson.

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Nem gyanta, hanem WAX!

A jó idő közeledtével bőrünk simasága egyre nagyobb hangsúlyt kap, ám nem mindegy, milyen eszközt választunk ennek elérésére. Mindannyian kíméletes, tartós megoldást keresünk, ám a

Elolvasom