• Magyar
  • English

Newave – a kíméletes tartóshullám innovációja

A 80-as, 90-es években igazi sláger volt a dauerolt haj, amiről a többségnek a dauervíz erős, szúrós szaga, a sprőd hajvégek, a drótszerű loknik és az erős lenövés jut eszébe. Majd hosszú évek után a göndör fürtöket 10-15 évre felváltotta az egyenes haj divatja, amelyet napjainkban ismét a hullámos trend követ, csak újragondolva.

Természetesen és tartósan

Az új, innovatív technológia, a Newave úgy varázsol hullámot a hajba, hogy közben nem károsítja azt. Az ammónia- és tioglikolátmentes eljárás rövid és hosszú hajon is megvalósítható, így a kíméletes tartóshullám a férfiak és nők számára is elérhetővé válik. Ráadásul viszonylag gyorsan, akár egy óra alatt. „Nagyon kímélő anyagot viszünk fel a hajra, amelyet egy csavarási technika után fixálunk, egy órán belül pedig már el is készül a frizura. A tartóshullám szépen benne marad a hajban, akár 1-2 hónapon keresztül is, majd idővel a haj természetesen kezd elnyúlni, lenövés nélkül. A Newave technológia eredménye a természetes, lendületes esésű, fürtös haj, amely hosszú és rövid hajon is jól érvényesül” – jellemzi az eljárást Binder Géza, a BioHair szakmai vezetője és társtulajdonosa.

A Newave szolgáltatás nem csak göndörítésre, hanem a haj dúsítására is kimondottan alkalmas, volument ad a tartás nélküli, vékony szálú hajnak.
A Newave tehát szó szerint értendő Új hullám, hiszen a rakoncátlan, göndör fürtök trendi és friss megjelenést biztosítanak mindenkinek.

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Nem gyanta, hanem WAX!

A jó idő közeledtével bőrünk simasága egyre nagyobb hangsúlyt kap, ám nem mindegy, milyen eszközt választunk ennek elérésére. Mindannyian kíméletes, tartós megoldást keresünk, ám a

Elolvasom