A biofodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, de valójában a fogyasztói igények elvárásai teremtették meg Magyarország első olyan fodrászatát, ahol természetes és vegyszermentes hajápolást kaphatunk. Hozzánk bárki, bármikor betérhet – BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL!

INTRODUCTION

A BioHair egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló fodrász franchise hálózat, mely jelenleg közel 40 szalonnal van jelen Budapesten, valamint több vidéki nagyvárosban. A 2010-es induláskor az alappillért elsősorban a fodrászat jelentette, azonban a vendégek igényeit figyelembe véve később kozmetikával és manikűrrel bővítettük szolgáltatásaink körét. A BioHair a természeteségre, a környezetvédelemre, a gyors és minőségi szolgáltatásra, valamint a megfelelő ár-érték arányra helyezi a hangsúlyt.

FOUNDERS

A hálózat alapítói Perger Gabriella (közgazdász) és Binder Géza (mesterfodrász) első vállalkozásukat, egy presztízs szépségszalont, 2000-ben indították el BinderArt Szépségszalon néven.

Az első BioHair szalon 2010 februárjában nyitott meg a Szent István körúton, mely a franchise hálózat felépítésének kezdetét jelentette.

Franchise rendszerünkről itt írunk bővebben.

BioHair - Biohajvágószalonok
biohair_franchise-2.jpg.pagespeed.ce.NXXuRlzy2D

OUR PHILOSOPHY

Az, hogy hozzánk bejelentkezés nélkül bárki, bármikor betérhet, gyors és kényelmes megoldást nyújt azon vendégeink számára, akik elérhető árakon és professzionális környezetben szeretnének megszépülni.

Számunkra fontos a magas szolgáltatási színvonal, melyet a jó szakember gárda kiválasztásával, valamint folyamatos szakmai képzésekkel tudunk biztosítani, melyeket személyesen Binder Géza mesterfodrász vezet és felügyel.

Minden évben elkészítjük a legfrissebb frizurakollekciónkat, mellyel az a célunk, hogy bemutassuk az aktuális trendeket, amelyek egytől-egyig fodrászaink keze munkáját dicsérik.

OUR AWARDS

BioHair Franchise Hálózat munkáját a Magyar Franchise Szövetség eddig több díjjal is elismerte, melyekre igazán büszkék vagyunk:

2011: „Az év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata” díj

2012: „Marketing” díj

2015: „Marketing” díj

BioHair - Biohajvágószalonok

CONTINUOUS INNOVATIONS

Mivel szalonjainkban folyamatosan növekszik a vendégeink száma, azonban előzetes bejelentkezésre nincs lehetőség, így a várakozási idő az utóbbi időszakban egyre hosszadalmasabbá vált.
Ennek kiküszöbölésére kellett találnunk egy olyan megoldást, ahol a bejelentkezés nélküli üzleti koncepciónk sérülése nélkül vendégeink elégedettségét továbbra is fenn tudjuk tartani, hiszen mindenkinek az ideje a legdrágább. Ezért 2018-ban elindítottuk a Magyarországon egyedülálló mobilos sorbanállás lehetőségét, melynek lényege, hogy a mobilunk áll sorban helyettünk, így a várakozási időt hasznosan tölthetik vendégeink. A távolról való sorbanállásról itt írunk bővebben.

Legújabb reklámfilmünk is ezt hivatott bemutatni, amelyre nagyon büszkék vagyunk.
Ezen kívül számos cikk és televízióműsor is bemutatja ezen nagyszerű innovációnak a fontosságát rohanó világunkban:

Perger és Binder BH 2010 Kft.

If you have any comments or questions regarding our products or services, please contact us at iroda@biohair.hu!

2018 © BioHair Franchise Központ 

ÁLLJ SORBA ONLINE!