A biofodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, de valójában a fogyasztói igények elvárásai teremtették meg Magyarország első olyan fodrászatát, ahol természetes és vegyszermentes hajápolást kaphatunk. Hozzánk bárki, bármikor betérhet – BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL!

BEMUTATKOZÁS

A BioHair egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló fodrász franchise hálózat, mely jelenleg 40 szalonnal van jelen Budapesten, valamint több vidéki nagyvárosban. A 2010-es induláskor az alappillért elsősorban a fodrászat jelentette, azonban a vendégek igényeit figyelembe véve később kozmetikával és manikűrrel bővítettük szolgáltatásaink körét. A BioHair a természetességre, a környezetvédelemre, a gyors és minőségi szolgáltatásra, valamint a megfelelő ár-érték arányra helyezi a hangsúlyt.

ALAPÍTÓK

A hálózat alapítói Perger Gabriella (közgazdász) és Binder Géza (mesterfodrász) első vállalkozásukat, egy presztízs szépségszalont, 2000-ben indították el BinderArt Szépségszalon néven.

Az első BioHair szalon 2010 februárjában nyitott meg a Szent István körúton, mely a franchise hálózat felépítésének kezdetét jelentette.

Franchise rendszerünkről itt írunk bővebben.

BioHair - Biohajvágószalonok
biohair_franchise-2.jpg.pagespeed.ce.NXXuRlzy2D

FILOZÓFIÁNK

Az, hogy hozzánk bejelentkezés nélkül bárki, bármikor betérhet, gyors és kényelmes megoldást nyújt azon vendégeink számára, akik elérhető árakon és professzionális környezetben szeretnének megszépülni.

Számunkra fontos a magas szolgáltatási színvonal, melyet a jó szakember gárda kiválasztásával, valamint folyamatos szakmai képzésekkel tudunk biztosítani, melyeket személyesen Binder Géza mesterfodrász vezet és felügyel.

Minden évben elkészítjük a legfrissebb frizurakollekciónkat, mellyel az a célunk, hogy bemutassuk az aktuális trendeket, amelyek egytől-egyig fodrászaink keze munkáját dicsérik.

ELISMERÉSEINK, DÍJAINK

BioHair Franchise Hálózat munkáját a Magyar Franchise Szövetség eddig több díjjal is elismerte, melyekre igazán büszkék vagyunk:

2011: „Az év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata” díj

2012: „Marketing” díj

2015: „Marketing” díj

2018: “A év innovatív franchise hálózata” díj

BioHair - Biohajvágószalonok

FOLYAMATOS INNOVÁCIÓK

Mivel szalonjainkban folyamatosan növekszik a vendégeink száma, azonban előzetes bejelentkezésre nincs lehetőség, így a várakozási idő az utóbbi időszakban egyre hosszadalmasabbá vált.
Ennek kiküszöbölésére kellett találnunk egy olyan megoldást, ahol a bejelentkezés nélküli üzleti koncepciónk sérülése nélkül vendégeink elégedettségét továbbra is fenn tudjuk tartani, hiszen mindenkinek az ideje a legdrágább. Ezért 2018-ban elindítottuk a Magyarországon egyedülálló mobilos sorbanállás lehetőségét, melynek lényege, hogy a mobilunk áll sorban helyettünk, így a várakozási időt hasznosan tölthetik vendégeink. A távolról való sorbanállásról itt írunk bővebben.

Legújabb reklámfilmünk is ezt hivatott bemutatni, amelyre nagyon büszkék vagyunk.
Ezen kívül számos cikk és televízióműsor is bemutatja ezen nagyszerű innovációnak a fontosságát rohanó világunkban:

BIOHAIR A MÉDIÁBAN

A BioHair története:

2010 februárjában almajelmezes hoszteszek lepték el a Szent István körút környékét…

Válságban fogant vállalkozás:

A legjobb ötletek sokszor éppen a bajban születnek…

Sikeres vállalkozások: BioHair 

Valami mást, valami eredetit akart Perger Gabriella…

Fodrászfranchise:

Az idén megerősítjük Budapestet, újabb szalonok nyílnak vidéki…

Magyar ötlet a bio hajvágószalon:

A stagnáló hazai fodrászati piacot rázta fel…  

Fodrászatok a felhőben:

Mi kell egy fodrászüzletbe? Olló, fésű, hajszárító, és az átfogó digitalizáció

Perger Gabriella a Biohair történetéről:

A vezető szívből irányítson, de hideg fejjel reagáljon a külső impulzusokra…

Nem a növekedés, a fejlődés a lényeg:

Interjú az elmúlt évtized egyik legsikeresebb magyar hálózatának, a BioHair ügyvezető tulajdonosával Perger Gabriellával.

Válságkezelés a BioHair Hálózatnál:

Hogyan érintette a hálózatot a  koronavírus járvány következtében kialakult válság?

Új szolgáltatások és megújuló szalon arculat

A legnagyobb magyar fodrászhálózat 40 szalont üzemeltet, és már 12 éve sikeresen működik, mert a piaci változásokat figyelve, folyamatos fejlesztéseivel mindig meg tud újulni.

Perger és Binder BH 2010 Kft.

Amennyiben észrevétele vagy kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor írjon nekünk az iroda@biohair.hu címre!

2018 © BioHair Franchise Központ 

ÁLLJ SORBA ONLINE!